Poniżej przedstawiamy listę alergenów występujących w poszczególnych potrawach.
Plińce z pomoćką - gluten, jaja, mleko, dwutlenek siarki.
Grzanki z gorgonzolą - gluten, mleko, jaja.
Tatar ze śledzia - ryby, gluten, gorczyca.
Golonka w galarecie - gluten, dwutlenek siarki, soja, seler.
Tatar wołowy - gluten, gorczyca, jaja, mleko, dwutlenek siarki.
Deska wędlin - soja, gorczyca, dwutlenek siarki.
Sałatka z gruszką - jaja, dwutlenek siarki, mleko, gorczyca.
Sałatka z kurczakiem - gluten, dwutlenek siarki, gorczyca.
Sałatka grecka - gorczyca, mleko.
Karmuszka - gluten, mleko, seler.
Żurek - gluten, jaja, mleko, gorczyca.
Krem z marchwi - gluten, mleko.
Rosół - glute, seler, dwutlenek siarki.
Rolowany schab - gorczyca, mleko, dwutlenek siarki, gluten.
Golonka - gorczyca, dwutlenek siarki.
Polędwiczka wieprzowa - mleko, gluten.
Foccacia - gluten.
Foccacia Greco - gluten.
Pizza Margherita - gluten, mleko.
Pizza Capriciosa - gluten, mleko.
Pizza Farmerska - gluten, mleko.
Pizza Vegetariana - gluten, mleko.
Pizza Swojska - gluten, mleko.
Pizza Pepperoni - gluten, mleko, gorczyca, dwutlenek siarki.
Pizza Diabelska - gluten, mleko, gorczyca, dwutlenek siarki.